• 100% compoziţie naturală
  • Recomandat de Asociația Română de Reumatologie
  • 100% garanție rezultat
Comandă apel telefonic

Scapă de dureri şi readu mobilitatea articulațiilor în 21 zile!

Crema-ceară Zdorov cu venin de albine este eficient în toate tipurile de artrită și artroză!

30 USD 100 USD
reducere
70%

Artrita și artroza duc
la invaliditate!

Este important de a identifica afecţiunea articulațiilor la etapa iniţială și a începe un tratament urgent. Dureri și trosnituri în articulații, umflare și roșeață — sunt simptomele de artrită și artroză. Fără un tratament în timp util aceste boli cauzează pierderea completă a mobilității și deformarea articulațiilor. În caz de lipsa tratamentului, apar grave consecințe:

Medicii reumatologi recomandă numai mijloace sigure!

«Marea majoritate a medicamentelor moderne pentru articulații — prezintă doar nişte mijloace analgezice locale, care de fapt nu au un impact asupra structurii țesutului cartilaginos deci prin urmare nici nu au efect benefic asupra articulaţiilor. Adică, doar conservează boala, care continuă să progreseze. Formula cremei-ceară ZDOROV patentată de savanţii ruși, conține substanțe active naturale. Datorită proprietăţilor ce intră în componența preparatului veninului de albine, toate componentele pătrund direct în cavitatea articulară, şi regenerează din interior ţesutul afectat. În rezultat dispar senzațiile de durere, revine mobilitatea naturală, dispar edemele și durerile articulare».

Eficiența cremei-ceară ZDOROV
se bazează pe interacțiunea componentelor ce se completează şi reciproc se intensifică:

Uleiul de măsline elimină din țesuturile conjunctive sarea și toxinele și previne redepunerea lor din nou.

Ceara de albine asigură o acțiune de lungă durată a cremei, are proprietăţi de protecție şi de regenerare și catifelează pielea, contribuind la pătrunderea profundă a cremei.

Extractul de castan calasigură vindecarea activă a zonelor afectate de cartilaj, regenerează și întărește țesutul articular

Propolisul activează metabolismul țesutul cartilajului, restabilește articulațiile și le protejează împotriva uzurii

Veninul de albine sporeşte imunitatea și are un efect anti-inflamator exact; asigură pătrunderea tuturor substanțelor active direct în zona afectată

Rășina cedrului iberian elimină inflamația și durerea în caz de agravarea bolilor articulațiilor şi cartilajelor, îmbunătățește imunitatea locală

Molia de albini elimină edemul și roșeață, are un impact rapid anti-inflamator și analgezic

Comandaţi

Cum să restabileşti articulaţiile în 21 zile?

Aplicați crema-ceară pe articulațiile afectate

Masaţi în timp de 10 minute

Repetați procedura de două ori pe zi

După 21 zile vei uita de dureri şi limitări!

Unele dintre 3420 comentarii a pacienților
despre crema ceară ZDOROV

Alexandru
40 ani, Suceava

“Despre dureri articulare, slava Domnului nu-mi mai amintesc”

3 zile în urmă

Osteocondroza a fost identificată încă în liceu. De atunci, toată viața caut soluţii cu periodice agravări. Dureri acute, incapacitatea de a face ceva – să mă înțeleagă vor fi capabili doar cei care sau confruntat cu acest lucru. Am incercat toate posibile și imposibile remedii populare, am cumpărat o jumătate de farmacie, trăiam doar cu medicamente analgezice. Dar tot ce am putut realiza, doar conservarea bolii pe o scurtă durată de timp. Apoi totul începea din nou. La serviciu de la cineva am auzit despre crema-ceară ZDOROV. Am hotărât să fac o comandă pentru a încerca, cu atât mai mult la promoţie – am primit 2 cutii la preţ de una. Deja de 2 luni folosesc, despre dureri articulare, nu-mi mai amintesc. Nu știu, poate, a coincis pur și simplu. Dar eu exact mai command încă câteva cutii, pentru că pentru o aşa lungă perioadă de timp, încă nici o soluţie nu m-a ajutat.

Eugenia
24 de ani, Ploieşti

“Articulațiile au încetat să doară și să trosnească”

3 zile în urmă

Articulațiile coatelor și încheieturilor au început să doară încă în timpul sarcinii și nu au încetat după nașterea copilului. A trăi cu un mic copil și dureri în mâini – este imposibil! Orice mămică vă va spune acest lucru. Am încercat diferite mijloace, dar nimic nu a ajutat. Prietena mea medic m-a sfătuit să încerc crema-ceară Zdorov. Am fost de acord, în primul rând, pentru că ea rău nu va recomanda, în al doilea rând, pentru că crema este complet naturală și nu am de gând să încetez alăptarea bebluşului, şi nu vreau să consum substanţe dubioase. Crema o folosesc doar 2 săptămâni, dar deja simt o ușurare. Articulațiile au încetat să doară și să trosnească ca la o bătrână! Cred ca voi comanda încă câteva cutii pentru mine și pentru părinți, care la fel au dureri în articulații de mult timp. Un minunat mijloc.

Aurelia
72 de ani, Braşov

“Nu m-am gândit că la vârsta mea, voi zburda ca în tinereţe”

3 zile în urmă

Deja nu mai sunt o persoană tânără, despre durerile articulațiilor știu nu din auzite. Toată viața am încercat multe chestii – și fizioterapie, pastile și unguente cu creme. Toate mijloacele ajută doar pe o perioadă scurtă de timp, şi e nevoie din nou și din nou să fie aplicate pentru a scăpa de dureri. Fiica mi-a cumparat o cremă-ceară Zdorov undeva din internet. Eu simt că am întinerit la 20 de ani! Ieri, chiar am jucat fotbal cu nepoții. Niciodată nu m-am gândit că la vârsta mea, voi zburda ca în tinereţe. Iată și bunicul a încercat, mâine, probabil, mergem la munte!

Rezultatele testelor clinice

La studiu au participat 800 de voluntari cu artrite și artroze de diferite grade de agravare. Toţi acestea au aplicat crema-ceară ZDOROV pe parcursul a 20 de zile de două ori pe zi

Eliminarea
senzaţiilor
de durere
Completă
recuperare
de mobilitate
a articulațiilor
Dispariția
edemelor, mâncărimii și
roșeaței
Recuperare
țesutul cartilaginos
la artroze
Recuperare ţesut
cartilaginos în caz de artrită
  • 100% compoziţie naturală
  • Recomandat de Asociația Română de Reumatologie
  • 100% garanție rezultat
Comandă un apel telefonic

Comandati crema-ceară ZDOROV —
și bucurați-vă de o viață mobilă!

Uita de dureri articulare

30 USD 100 USD
PÂNĂ LA SFÂRȘITUL PROMOȚIEI
Reducere
70%